Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 februarie 2013, 14:50 Artele decorative views 5129
26 februarie 2013, 14:50 Artele decorative views 5129

Ialoveni - capitala Tineretului 2013

Oraşul Ialoveni a devenit Capitala Tineretului 2013. Aici, a fost dat startul unui şir de acţiuni şi proiecte destinate, exclusiv, tinerilor, anunță trm.md. La inaugurare au participat oaspeţi din ţară, personalităţi din cultură, dar şi oameni politici. Tinerii din Ialoveni speră că în acest an, vocea lor va fi auzită, iar problemele vor ţine de trecut.

Tinerii din raionul Ialoveni sunt convinşi că în anul dedicat lor, problemele vor dispărea şi vor avea parte de mai multă susţinere. În același timp, autorităţile raionului Ialoveni promit că politicile de tineret la nivel local vor fi o prioritate.

În acest an, finanţarea acţiunilor pentru tineret va creşte de trei ori faţă de anii precedenţi. Banii sunt alocaţi de Consiliul raional Ialoveni.

Cuvinte cheie:

localitati , Festival , muzica , cultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.