Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 septembrie 2012, 10:52 views 4005
24 septembrie 2012, 10:52 views 4005

Transnistria a recunoscut că nu plătește pentru gaze


Foto: interakt.md 

Începînd cu anul 2006, Transnistria nu plătește pentru gazul rusesc, a declarat liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, la ședința Comitetului Dumei de Stat pentru CSI.

"Nu este un secret, în principiu, - noi nu plătim pentru gaze. Aceste resurse sînt utilizate pentru a achita deficitului din 2006", - a declarat Șevciuk, citat de vesti.md.

Liderul republicii nerecunoscute a spus că deficitul bugetar în Transnistria este de 70% și se acoperă prin asistența oferită de către Rusia. Potrivit acestuia, principala sarcină a autorităților este de a debloca activitatea economică.

Cuvinte cheie:

localitati , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
789 locuitori

Plopi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexandrovca, Hîrtop, Taraclia și Plopi. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 789 de oameni. Satul Plopi a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.