Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 aprilie 2016, 16:45 views 4858
Încă 300 de consumatori din Budeşti vor beneficia de serviciile ACC
28 aprilie 2016, 16:45 views 4858

Încă 300 de consumatori din Budeşti vor beneficia de serviciile ACC

Încă 300 de consumatori din comuna Budeşti a municipiului Chişinău vor beneficia de serviciile SA „Apă-Canal Chişinău". Aceasta pentru că au fost conectaţi la un tronson recent construit al sistemului de apeduct municipal, aflat în gestiunea ACC.

Potrivit unui comunicat de presă al ACC, apeductul construit are lungimea de 5,7 kilometri şi diametrul principal de 160 de milimetri. Acest proiect a fost iniţiat pentru ameliorarea continuă a condiţiilor habituale ale locuitorilor din comună. ACC menţionează că lucrările de extindere a reţelei de alimentare cu apă şi de canalizare în comuna Budeşti vor continua pentru ca şi ceilalţi locuitori să beneficieze de serviciile centralizate de alimentare cu apă care corespunde normativelor în vigoare .

Construcţia reţelelor de apeduct în comuna Budeşti s-a început în luna martie 2012, cu suportul financiar acordat de Consiliul municipal Chişinău. ACC a executat lucrările de proiectare. Ultimul tronson a fost construit cu suportul Primăriei comunei Budeşti şi cu susţinerea financiară acordată de Fondul Ecologic Naţional.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

consumatori , Apă-Canal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1772 locuitori

Semeni este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1772 de oameni. Satul Semeni a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.