Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 octombrie 2015, 12:17 views 5995
În centrul Chișinăului în week-end circulația transportului va fi dificilă
03 octombrie 2015, 12:17 views 5995

În centrul Chișinăului în week-end circulația transportului va fi dificilă

Poliția va sista circulația transportului în centrul Chișinăului din cauza acțiunilor de protest, planificate pentru zilele de odihnă, a declarat vineri, șeful Inspectoratului Național de Patrulare Marin Maxian.

„De la ora 3.00, pe 3 octombrie, pînă la 03.00 pe 5 octombrie, la Chișinău vor avea loc cîteva acțiuni de protest. De aceea, sîmbătă, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în perimetrul străzilor Bodoni și Lazo va fi sistată circulația. În funcția de numărul de persoane, restricțiile de circulație ar putea fi extinse pînă pe str. Mihai Viteazul", a spus Maxian.

Potrivit lui, în legătură cu aceasta, transportul public va circula pe str. București.

„Ceilalți șoferi vor trebui să respecte indicațiile polițiștilor", a spus Maxian.

Potrivit lui, în timpul mitingului de amploare, duminică, va fi sistată circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare în perimetrul dintre str. Pușkin și Bodoni.

Șeful Inspectoratului General de Poliție al MAI Gheorghe Cavcaliuc a menționat că poliția va urmări ca în timpul protestului să nu aibă loc provocații.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , transport , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
2175 locuitori

Isacova este un sat şi comună din raionul Orhei. Isacova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de oraşul Orhei şi la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2175 de oameni. Satul Isacova a fost menționat documentar în anul 1633.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.