Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 noiembrie 2016, 17:00 views 4505
În Capitală continuă tăierea arborilor (Video)
23 noiembrie 2016, 17:00 views 4505

În Capitală continuă tăierea arborilor (Video)

Întreprinderea Municipală „Spații verzi" continuă tăierea arborilor de pe străzile capitalei.

Chiar dacă susține că taie doar copaci bolnavi și periculoși pentru populație, totuși pot fi întîlniți și copaci perfect sănătoși doborîți la pămînt. Este și cazul celor de pe strada Alexei Mateevici.

În apropierea Universității de Stat a Moldovei arborii sînt tăiați cu zecile zilnic, iar strada a devenit pustie și plină trunchiuri.

Doar astăzi, pe această stradă au fost tăiați 30 de arbori. Oamenii se arată nemulțumiți de aceste acțiuni și afirmă că orașul riscă să rămînă fără aer curat. Locuitorii capitalei se arată nemulțumiți și de faptul că sînt tăiați arbori sănătoși și relativ tineri.

Reamintim că recent Fundația pentru Dezvoltare Ecologică „Ecodava", în cadrul unei conferințe de presă, și-a manifestat nemulțumirea față de tăierile în masă din oraș. Reprezentanții Fundației au cerut autorităților locale să înceteze aceste acțiuni, în caz contrar îi va acționa în judecată".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

capitala , copac

Comentarii

 (1)
  • #1 ion Răspunde Citează selecţia
    Chisinaul fara copaci pierde ultima sansa de a fi.                               Кишинев без деревьев это очень уродливо.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
499 locuitori

Fedoreuca este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Orhei și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Fedoreuca a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.