Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 octombrie 2018, 17:00 views 11960
Un moldovean surprins cu butelia de gaz în troleibuz (Foto)
12 octombrie 2018, 17:00 views 11960

Un moldovean surprins cu butelia de gaz în troleibuz (Foto)

Se pare că explozia din sectorul Rîşcani al capitalei i-a lăsat rece pe cîţiva moldoveni.

Zilele trecute, un vizitator al portalului de ştiri Noi.md a surprins un chişinăuian cum transporta în troleibuz o butelie de gaz, pe care cel mai probabil îl întrebuinţează în propria bucătărie.

Se întîmplă după ce primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a dispus interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii de pe teritoriul municipiului Chişinău.

Amintim că pe 6 octombrie, 4 persoane, printre care un copil de doar 4 ani, şi-au pierdut viaţa în urma exploziei produsă într-un bloc de locuit din sectorul Rîşcani al capitalei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , gaz , troleibuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1571 locuitori

Mărcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Mărcăuţi şi Mărcăuţii Noi. Localitatea este situată la o distanţă de 24 km de oraşul Briceni şi 220 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 oameni. Prima atestare documentară a localităţii datează din aprilie 1620, cînd acesta este trecut într-un act al cancelariei domneşti ca satul Marcovăţ din ţinutul Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.