Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 februarie 2020, 17:30 views 3935
Ne plîngem pe autorități, dar nu ne uităm sub nasul nostru (Foto)
04 februarie 2020, 17:30 views 3935

Ne plîngem pe autorități, dar nu ne uităm sub nasul nostru (Foto)

Așa e firea omului, adesea preferă se critice ograda vecinului, dar nu se uită în ograda sa. Un exemplu elocvent este și critica zilnică adusă autorităților publice locale în cazul curățeniei de pe străzi, cînd de fapt uităm că noi locuitorii capitalei sîntem cei care nu păstrăm această curățenie.

La adresa redacției au venit mai multe poze și video cu mizeria de pe traseul Chișinău-Costiujeni-Piatra Albă. Potrivit lui Igor Sîrbu, președintele "Ecodava", spune că astfel de bombe ecologice sînt adevărate focare de infecții care pot naște adevărate epidemii, scrie Noi.md.

De menționat că în fiecare zi, pe parcursul săptămînii, începînd cu ora 3.00, muncitorii ies pe străzile orașului pentru a face curat. Primăria este atentă la sesizările cetățenilor, iar muncitorii lucrează din greu pentru a colecta gunoiul de pe străzile capitalei. Problema însă se ascunde și în spatele indiferenței oamenilor. Fiecare din noi poate face orașul nostru mai curat.

Nu te întreba ce poate face orașul pentru tine, dar întreabă-te ce poți face tu pentru el!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Gunoiște

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
6072 locuitori

Gîsca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Gîsca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Căușeni și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Gîsca alcătuia 6072 de cetăţeni în anul 1997. Satul Gîsca a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.