24 july 2014, 11:03 Moldovan Diaspora views 14386
Noi reguli de angajare la muncă în Rusia
Photo: jurnaltv.md
24 july 2014, 11:03 Moldovan Diaspora views 14386

Noi reguli de angajare la muncă în Rusia

Cetăţenii străini, inclusiv moldovenii care vor pleca în Rusia cu scopul de a munci, vor fi obligaţi să bifeze în cartela migraţională la frontiera Federaţiei Ruse, rubrica ''angajare în câmpul muncii''.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chişinău, noile modificări ale Legii privind statutul juridic al cetățenilor străini pe teritoriul Rusiei vor intra în vigoare începând cu 1 august 2014. Ministerul atenţionează că solicitările pentru obţinerea patentelor sau permiselor de lucru, depuse de persoanele care la intrarea în Rusia vor indica o altă rubrică: turism, studii sau tratament, vor fi respinse.

Source: www.jurnaltv.md

Keywords:

munca , Rusia , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
269 locuitori

Samurza este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Samurza a fost menționat documentar în anul 1810.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.