10 january 2014, 14:39 Moldovan reality views 8837
Moldovenii se tem de o eventuală invazie
Photo: jurnalul.ro
10 january 2014, 14:39 Moldovan reality views 8837

Moldovenii se tem de o eventuală invazie

Majoritatea moldovenilor se tem de o eventuală invazie a Rusiei în ţara noastră. Potrivit unui sondaj de opinie, aproape 70 la sută dintre ei se arată foarte îngrijorați de o asemenea evoluţie a lucrurilor.

Alți 15 la sută sunt îngrijorați într-o măsură mai mică și tot atâția nu-și fac griji deloc în acest sens. Totodată, majoritatea moldovenilor sunt împotriva acțiunilor Rusiei în Ucraina şi doar mai puţini de 20 la sută le agreează.

Sondajul a fost realizat de către IMAS Chişinău, la comanda IPN, în perioada 5-22 septembrie, pe un eşantion de peste o mie de persoane din 71 de localităţi. Marja de eroare este de plus-minus trei la sută.

Source: www.publika.md

Keywords:

statistica , Moldova , Rusia , invazie

Comments

 (3)
  • #4 Irina Reply Quote selected
    Бред сивой кобылы. Зачем России это надо?  Молдова ни для России, ни для Европы не представляет никакого интереса.  Все что обещает Европа, это просто обещания)))))))))))))))))))))  Если что то и перепадает, то не потому, что хотят помочь Молдове, а чтоб нагадить России.
  • #2 maria Reply Quote selected
    Бред какой! долго проценты сочиняли?
  • #1 IGOR Reply Quote selected
    Чушь какая-то ! Уверен,что этот вопрос не стоит на повестке дня.Сомнительно ,чтобы он всерьёз беспокоил жителей Молдовы.Среди всех стран ,которые могли бы вторгнуться в Молдову,Россия далеко не на первом месте.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
904 locuitori

Horeşti este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Unteni, Horeşti și Lucăceni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Horeşti a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.