24 october 2014, 15:59 Moldovan reality views 8956
Vinurile din Moldova vor fi vîndute de cel mai luxos distribuitor de vin din Marea Britanie
Photo: trm.md
24 october 2014, 15:59 Moldovan reality views 8956

Vinurile din Moldova vor fi vîndute de cel mai luxos distribuitor de vin din Marea Britanie

O vinărie din Republica Moldova va colabora cea mai veche şi mai prestigioasă companie distribuitoare de vinuri din Marea Britanie şi întreaga lume. De curînd, pe rafturile magazinelor „Berry Bros. & Rudd" cumpărătorii vor putea vedea şi patru feluri de vinuri produse în Moldova.

Astfel, consumatorii englezi, dar și toți cei care preferă vinurile de calitate, vor putea cumpăra legendarul Negru de Purcari, care este cartea de vizită a vinăriei.

În 1984, acest tip de vin a fost unicul din URSS exportat la Casa Regală din Marea Britanie, vinurile noastre avînd onoarea să fie servite de însăși Regina Elisabeta II și oaspeții ei.

Cu o istorie de peste 300 de ani, magazinul BBR din centrul Londrei este considerat cel mai luxos distribuitor de vin din Marea Britanie.

Source: trm.md

Keywords:

vin , Moldova , Marea Britanie , comert

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1221 locuitori

Camenca este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brînzeni, Buteşti, Moleşti, și Camenca. Localitatea se afla la distanţa de 15 km de orașul Glodeni şi la 190 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1221 de oameni. Satul Camenca a fost menționat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.