27 november 2014, 17:06 Moldovan reality views 9114
Partidul „Patria”, eliminat din cursa electorală
27 november 2014, 17:06 Moldovan reality views 9114

Partidul „Patria”, eliminat din cursa electorală

Partidul „Patria" a fost eliminat din cursa electorală. Decizia aparţine magistraţilor de la Curtea de Apel şi a fost luată în cadrul şedinţei de astăzi, 27 noiembrie.

Decizia magistraților vine după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a propus Curţii de Apel Chişinău să excludă din campania electorală Partidul „Patria", condus de Renato Usatîi, în baza unei sesizări a Inspectoratului General de Poliţie.

Potrivit acesteia, Partidul „Patria" ar fi utilizat în campania electorală peste opt milioane de lei, bani proveniți de peste hotare. Legislația interzice finanţarea partidelor politice din străinătate.

Liderul Partidului „Patria", Renato Usatîi, susţine că toate acuzaţiile sunt o comandă politică.

Source: www.trm.md

Comments

 (1)
  • #1 nicolae Reply Quote selected
    • o hotarire debiloasa. Esnt o comanda politica. Guvernare de asnazi inlatura concurentii electorali prin metode murdare. Va temeti ca veti raspunde pentru tote relele ce lea-ti savirsbt.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
169 locuitori

Lugovoe este un sat din cadrul comunei Regina Maria, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 169 de oameni. Satul Lugovoe a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.