31 january 2015, 10:37 Moldovan reality views 10814
Viorel Cibotaru ar putea deveni ministru al apararii
Photo: moldnews.md
31 january 2015, 10:37 Moldovan reality views 10814

Viorel Cibotaru ar putea deveni ministru al apararii

Directorul Institutului European de Studii Politice, colonel în rezervă, Viorel Cibotaru ar putea fi noul ministru al Apărării, înaintat în această funcţie de Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Numele acestuia figurează în lista persoanelor înaintate în Cabinetul de miniştri format de candidatul la funcţia de Premier, Iurie Leancă, susţin sursele portalului „Ziarul Naţional".

Amintim că după demisia lui Vitalie Marinuţa din fruntea ministerului Apărării, în luna martie 2014, în culisele scenei politice, s-a discutat numele lui Viorel Cibotaru ca un posibil ministru în fruntea acestei instituţii. Pe atunci, Cibotaru a declarat că „ar fi firesc să i se propună această funcţie".

Sursa citată afirma pe atunci că funcţia de ministru al Apărării nu trebuie partajată politic, iar noul ministru trebuie propus de şeful statului.

Source: moldnews.md

Keywords:

ministru , Moldova , guvern

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
735 locuitori

Alexeevca este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Rădulenii Noi, Chirilovca, Dumitreni, Alexeevca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Floreşti şi la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 735 de oameni. Satul Alexeevca a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.