08 january 2019, 11:20 Moldovan reality views 3603
Platon: Usatîi lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști (Video)
08 january 2019, 11:20 Moldovan reality views 3603

Platon: Usatîi lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști (Video)

„Democrații aveau scop să scadă din ratingul socialiştilor, iar Renato Usatîi avea un rol direct în acest sens".

Despre acest lucru a declarat, într-un interviu acordat unui canal privat de televiziune, Veaceslav Platon, care consideră că liderul Partidului Nostru a lucrat pentru fostul președinte al PDM împotriva PSRM.

- La momentul actual, există foarte multe dovezi a relaţiei directe dintre Renato Usatîi şi Vlad Plahotniuc. Există aceste 20 de minute de înregistrare cu consilierul lui Plahotniuc, Adrian Radu. Acolo totul este evident. Este clar că o persoană își oferă serviciile, a declarat Platon.

El a mai adăugat că a văzut cum, în februarie, curent, „Usatîi pur și simplu lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști Usatîi".

- Vă mai amintiţi de chestia cu piloții? Ministerul Afacerilor Externe și Candu îi stigmatizau pe socialiști pe de o parte, iar tipul acesta (Renato Usatîi – nota red.) o făcea de pe cealaltă parte. Au lucrat la unison. Democrații aveau scop să scadă din ratingul socialiştilor, iar Renato Usatîi avea un rol direct în acest sens. Am mari suspiciuni că acestea au fost acțiuni coordonate între Plahotniuc și Usatîi ", a adăugat Platon.

Source: aif.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
2472 locuitori

Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul este situat pe valea rîului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2472 de oameni. Prima atestare documentară a satului Balasineşti din ţinutul Hotin datează din octombrie 1433.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.