Go to section: Music
26 november 2017, 13:30 Music views 41436
Gestul admirabil al moldoveanului la X Factor (VIDEO)
26 november 2017, 13:30 Music views 41436

Gestul admirabil al moldoveanului la X Factor (VIDEO)

Ieri seara a fost difuzată prima ediție din cea de-a doua etapă a concursului X Factor – Bootcamp. Pentru a obține un loc pe scaun, mai mulți tineri și-au demonstrat abilitățile vocale, printre care și trei moldoveni.

Din păcate niciunul nu a obținut o șansă de a trece mai departe. Unii au fost înlocuiți chiar de antrenorul Ștefan Bănică, cu Lilian Dobândă însă a fost o decizie mai grea.

Tânărul n-a reușit să-l convingă pe antrenor să rămână, totuși acesta i-a plăcut. Astfel, i-a fost oferită ocazia de a alege în locul cui să stea pe scaun și pentru că nu a putut lua o decizie, Lilian a fost eliminat din concurs.

Alături de el au fost eliminați Cristian Porcari și Viorel Grecu. Puteți urmări mai jos prestațiile băieților.

Source: zugo.md

Keywords:

X Factor , muzica , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1176 locuitori

Mahala este un sat din cadrul comunei Corjova, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1176 de locuitori. Satul Mahala a fost menționat documentar în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.