Mergi spre compartimentul: Muzica
26 noiembrie 2017, 13:30 Muzica views 41414
Gestul admirabil al moldoveanului la X Factor (VIDEO)
26 noiembrie 2017, 13:30 Muzica views 41414

Gestul admirabil al moldoveanului la X Factor (VIDEO)

Ieri seara a fost difuzată prima ediție din cea de-a doua etapă a concursului X Factor – Bootcamp. Pentru a obține un loc pe scaun, mai mulți tineri și-au demonstrat abilitățile vocale, printre care și trei moldoveni.

Din păcate niciunul nu a obținut o șansă de a trece mai departe. Unii au fost înlocuiți chiar de antrenorul Ștefan Bănică, cu Lilian Dobândă însă a fost o decizie mai grea.

Tânărul n-a reușit să-l convingă pe antrenor să rămână, totuși acesta i-a plăcut. Astfel, i-a fost oferită ocazia de a alege în locul cui să stea pe scaun și pentru că nu a putut lua o decizie, Lilian a fost eliminat din concurs.

Alături de el au fost eliminați Cristian Porcari și Viorel Grecu. Puteți urmări mai jos prestațiile băieților.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

X Factor , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1605
Populația:
15462 locuitori

Vulcăneşti este un oraş din Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, oraşul Vulcăneşti este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15462 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.