15 april 2015, 10:21 Kaleidoscope views 18263
15 april 2015, 10:21 Kaleidoscope views 18263

Faţa lui Dumnezeu, descoperită de telescopul Hubble?

Dintr-o galaxie aflată la 75 de milioane de ani lumină de planeta noastră, ceea ce poate semăna cu faţa unui bătrân cu barbă a fost imediat interpretat de curioşi ca fiind chipul lui Dumnezeu, scrie Daily mail. 

Creştinii credeau că Raiul există fizic şi se află undeva deasupra norilor, însă telescopul Hubble a surprins o imagine care, în imaginaţia oamenilor, ar plasa "al nouălea cer" un pic mai departe, în galaxia NGC 1316.

Ca lucrurile să fie şi mai bizare, NGC 1316 este una dintre cele mai puternice surse de unde radio din cer, astfel că s-ar putea crede că Dumnezeu încearcă să ia legătura cu fiii săi de pe Pământ.

Din punct de vedere fizic, tot ce vedem în fotografie sunt formele luate de praful cosmic, care fac ca faţa lui Dumnezeu să fie vizibilă.

Keywords:

NASA , Dumnezeu , Mister

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
525 locuitori

Solnecinoe este un sat din cadrul orașului Camenca, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 161 km de Chișinău. Populaţia satului Solnecinoe alcătuia 525 de oameni în anul 2000. Satul Solnecinoe a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.