06 october 2014, 10:05 Kaleidoscope views 19550
06 october 2014, 10:05 Kaleidoscope views 19550

Modalitățile de interceptare a convorbirilor devin tot mai variate


Foto: novostiua.net 

Cea mai comună este de a intercepta convorbirile în încăpere cu ajutorul bug-urilor radio sau GSM. Bug-urile radio sînt permanent active şi transmit semnale audio necriptate pe canalul radio, relatează Mobcontrol.ru.

Este mult mai ușor de descoperit bug-ul radio, decît cel GSM, deoarece bug-ul radio este permanent activ. De obicei, aceste bug-uri sînt instalate în încăperi, birou sau apartament, ele sînt mici şi se pot fi alimenta de la un acumulator reîncărcabil. Bug-ul GSM este activ numai atunci cînd răufăcătorul ascultă, deaceea este mult mai greu de depistat, dar și să-l asculte poate doar cel care l-a plasat.

O nouă modalitate de a intercepta convorbirile din apartament se poate realiza prin intermediul interfonului, deoarece receptorul interfonului poate fi modificat în dispozitiv de interceptare în cinci minute.

Interceptarea convorbirilor din încăperi prin  încorporarea unui microfon într-un telefon fix – o modalitate destul de veche.

Interceptarea convorbirilor la depărtare cu ajutorul unui mijloc de tehnică specială, un microfon foarte sensibil, cu ajutorul căruia se poate intercepta  ceea ce vorbesc oamenii aflați la cîteva sute de metri distanţă de la un asemenea microfon.

Interceptarea convorbirilor de pe un telefon mobil este cel mai solicitat şi a discutat mod.

Piaţa este plină de propuneri, astăzi puteţi găsi o mulţime de metode si dispozitive de interceptare a informaţiei, şi există, de asemenea dispozitive care pot oferi protecţie în acest sens.

Indiferent de metode şi mijloace trebuie să fim atenți cu informaţia pentru ca aceasta să nu nimerească unde nu ar trebiu.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.