Mergi spre compartimentul: Cultura
20 septembrie 2018, 14:45 Cultura views 9431
Andreea Culai – eleva care ne duce faima în lume (Video)
20 septembrie 2018, 14:45 Cultura views 9431

Andreea Culai – eleva care ne duce faima în lume (Video)

Andreea Culai este o elevă în clasa a 8-a a liceului Onisifor Ghibu din Chisinău și datorită talentului său și a muncii enorme pe care o depune pentru a-și realiza visele, tînăra reușește să ne ducă faima în lume.

Zilele trecute, adolescenta a participat la un faimos concurs de muzică pop și s-a clasat în topul cîștigătorilor.

Andreea Culai face canto de doi ani, iar pe lîngă asta mai face ore de solfegiu și pian. Eleva a participat la mai multe concursuri importante de muzică atît naționale, cît și internaționale, ocupînd mereu locuri de frunte. Recent, în Italia a avut loc concursul International Microfono D'oro, iar Andreea a reușit să impresioneze juriul și a intrat în topul cîștigătorilor, ocupînd locul trei și revenind acasă cu un nou trofeu.

Festivalul Internațional Microfono D'oro Italia organizat de maestrul de canto-pop Rocco Palazzo a avut în juriu persoane importante din industria muzicală europeană.

Președintele juriului a fost maestrul Enzo Campagnoli dirijorul orchestrei Sanremo, fiind și vocal coach a nenumărate emisiuni în televiziunile Rai și Mediaset Italia. Pe Andreea a susținut-o și membrul juriului Gabriela Șerban care este referent pe Romania al festivalului și organizator al Festivalului Internațional de Canto Pop BUCHAREST IN MUSIC.

Obținînd bronzul, Andreea a mai semnat un Contract Discografic cu Divas Music Production și, și-a asigurat o prezentare la audițiile X Factor din 2019.

Admiră în video prestația Andreei în concurs:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

elevi , muzica , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1746
Populația:
1504 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Ciuhur, la o distanţă de 18 km de orașul Edineț și la 12 km de stația de cale ferată Brătușeni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1504 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1746.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.