Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
23 ianuarie 2016, 14:00 Turismul în Moldova views 6587
Ofertele turistice ale Moldovei, prezentate la unul dintre cele mai mari tîrguri de profil din lume
23 ianuarie 2016, 14:00 Turismul în Moldova views 6587

Ofertele turistice ale Moldovei, prezentate la unul dintre cele mai mari tîrguri de profil din lume

Republica Moldova a participat recent cu un stand la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume. Expoziţia „Vakantiebeurs" s-a desfăşurat în perioada 12-17 ianuarie, la Utrecht, Olanda. La eveniment au participat peste 1200 de expozanţi, reprezentând toate segmentele industriei turistice.

Ajunsă la cea de-a 46-a ediție, expoziția rămâne a fi considerată una din cele mai vizitate şi populare evenimente din Olanda. În cadrul evenimentului a fost prezentată o gamă vastă de destinații turistice, incluzând sectoare precum turismul cultural, rural sau de business, destinațiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

La stand-ul turistic al Republicii Moldova au participat două companii turistice şi două vinării. Pe lângă faptul că standul țării noastre a fost vizitat de un număr mare de persoane care doresc să vină în Moldova, expoziția a reprezentat şi o platformă pentru stabilirea unor noi parteneriate cu operatori turistici, dar şi pentru a reînnoi relațiile deja existente cu partenerii tradiționali.

Reprezentanții companiilor autohtone şi-au exprimat încrederea că în rezultatul acțiunilor de promovare la nivel internațional va spori gradul de cunoaștere a tendințelor din sfera turistică a Moldovei, astfel contribuind la creșterea numărului turiștilor, inclusiv olandezi, doritori să viziteze țara noastră.

Participarea companiilor din Moldova la „Vakantiebeurs" a fost posibilă datorită suportului oferit de Proiectul de Competitivitate finanțat de Agenția Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internațională (USAID din Moldova) şi al Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

turism , tirg , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.