Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 octombrie 2014, 16:58 Diaspora moldovenească views 9203
«Training Electoral» pentru moldovenii din străinătate (FOTO)
Foto: portugalia.mfa.md
30 octombrie 2014, 16:58 Diaspora moldovenească views 9203

«Training Electoral» pentru moldovenii din străinătate (FOTO)

Pe 14 noiembrie 2014, orele 16.30, la sediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană, va avea loc a doilea training, în cadrul campaniei „Hai la Vot" pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Primul training a fost organizat recent la Lisabona.

Tematica abordata va fi specificul campaniei electorale în rîndul diasporei. Persoanele interesate sînt rugate să-şi confirme participarea prin email: roma@mfa.md.

Reamintim că trainingul este organizat de către Biroul pentru Relații cu Diaspora și Reprezentanța din Moldova a Institutului Internațional Republican din SUA (IRI). Portalul Viza.md a solicitat de la BRD informații despre organizarea unor astfel de traininguri și în alte state (Grecia, Spania, Franța, Rusia etc) pentru a informa din timp diaspora. Acestea vor fi publicate îndată ce vor fi obținute.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii , alegeri , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
2050 locuitori

Cuconeştii Noi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Cuconeştii Noi şi Cuconeştii Vechi. Satul este amplasat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ, la 33 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constitue 2050 locuitori. Satul Cuconeştii Noi a fost întemeiat în anul 1870. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.