Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 aprilie 2018, 17:00 Diaspora moldovenească views 16911
Migranții moldoveni au fost întîmpinați cu «surprize» la Aeroport (Foto)
07 aprilie 2018, 17:00 Diaspora moldovenească views 16911

Migranții moldoveni au fost întîmpinați cu «surprize» la Aeroport (Foto)

Moldovenii din diasporă care au sosit din diverse colțuri ale lumii, au avut parte de surprize deosebite la Aeroportul Internațional Chișinău.

Vizitatorii au primit broșuri promoționale care conțin cupoane cu reduceri de prețuri atît pentru achizițiile la brandurile de țară DIN INIMĂ și Vinul Moldovei, cît și pentru vizitele la unele vinării din țară.

Prezentă la eveniment, șefa BRD Olga Coptu a salutat revenirea acasă a moldovenilor cu prilejul sărbătorilor pascale, moment care ne oferă tuturor posibilitatea de a ne revedea cu cei dragi. „Sîntem cu gîndul la miile de cetățeni aflați în afara țării care nu reușesc să revină des în Republica Moldova. Pentru toți cei plecați, în comun cu Proiectul de Competitivitate Chemonix, am gîndit campania de astăzi. Voi sînteți cei care simțiți dorul de țară și contribuiți cel mai bine la promovarea produsul moldovenesc departe de hotarele țării noastre", a subliniat șefa BRD. În context, Olga Coptu a îndemnat membrii diasporei să se implice și să promoveze campania FII OASPETELE MEU, prin susținerea vinăriilor, dar și brandurilor DIN INIMĂ, pentru că Moldova este acolo unde sînt cetățenii ei.

În cadrul evenimentului, reprezentanții BRD au distribuit broșuri promoționale care conțin cupoane cu reduceri, cetățenilor Republicii Moldova care s-au reîntors din orașele Moscova, Veneția și Frankfurt.

Sursa: brd.gov.md

Cuvinte cheie:

migranți , diaspora , aeroport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
591 locuitori

Pepenii Noi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Pepenii Noi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 591 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.