23 august 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 3710
Consiliul Suprem de Securitate s-a întrunit în şedinţă
23 august 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 3710

Consiliul Suprem de Securitate s-a întrunit în şedinţă

Contractul de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău şi tranzacția anunțată în spațiul public, privind vânzarea companiei Avia Invest SRL au fost discutate vineri, 23 august la Consiliul Suprem de Securitate. Anunţul a fost făcut de şeful statului la finele şedinţei CSS, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Dodon, în cadrul şedinţei au fost audiaţi la acest subiect reprezentanţii Ministerului Economiei şi Infrastructurii.

Şeful statului a specificat că din start contractul de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău a prejudiciat statul, iar autorităţile intenţionează să găsească modalităţi de a-l rezilia. El a adăugat că din informaţiile parvenite de la structurile specializate proprietarii Avia Invest SRL nu s-au schimbat, iar autorităţile au blocat posibilitatea de a vinde cote din această companie.

Din Consiliul Suprem de Securitate fac parte speakerul Zinaida Grecianîi, prim-ministrul Maia Sandu, ministrul de Interne Andrei Năstase, viceprim-ministrul pentru Reintegrare Vasilii Şova, ministrul Apărării Pavel Voicu, ministrul Justiției Olesea Stamati, Procurorul General interimat Dumitru Robu, Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei Octavian Armaşu şi bașkanul Găgăuziei Irina Vlah.

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
2006 locuitori

Step-Soci este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi și Step-Soci. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2006 oameni. Satul Step-Soci a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.