Mergi spre compartimentul: Muzica
15 septembrie 2019, 11:00 Muzica views 3499
Alexandr Malîșev: Cu mare plăcere aș mai trăi încă o dată acele vremuri (Foto, Video, Audio)
15 septembrie 2019, 11:00 Muzica views 3499

Alexandr Malîșev: Cu mare plăcere aș mai trăi încă o dată acele vremuri (Foto, Video, Audio)

Una dintre primele trupe care a început să cînte heavy metal în Moldova a fost formația chișinăuiană Zombie Attack. La emisiunea „Istoria rockului moldovenesc" a participat Alexandr Malîșev care cînta la chitara bas în trupa care deja nu mai există.

În cadrul emisiunii muzicianul a relatat că formația Zombie Attack a luat naștere la Chișinău acum 30 de ani, în depărtatul an 1989. De la bun început Alexandr a fost pe poziția chitaristului, iar locul la microfon l-a luat Vitalie Dercaci care ulterior a devenit lider al formației Sarcoma, și care a fost poreclit de prieteni Chuck datorită asemănării cu renumitul artist Chuk Norris. Mai tîrziu componența trupei a suferit unele schimbări – vocalistul formației Zombie Attack a devenit Dmitri Tihonov, alias Hetfield (el întra-adevăr se aseamănă cu liderul trupei Metallica), iar Alexandr Malîșev a devenit basist.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ulmu, Lîsaia Gora și Ulmul Mic. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmu alcătuia 719 oameni în anul 2012. Satul Ulmu a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.