17 aprilie 2014, 10:54 Sport views 9215
Şapte luptători moldoveni s-au remarcat la turneul de la Bucureşti
Foto: moldpres.md
17 aprilie 2014, 10:54 Sport views 9215

Şapte luptători moldoveni s-au remarcat la turneul de la Bucureşti

Şapte sportivi moldoveni au devenit cîştigători ai turneului internaţional de lupte greco-romane şi libere, rezervat cadeţilor şi juniorilor, care s-a desfăşurat la Bucureşti, au informat astăzi surse din cadrul federaţiei naţionale de profil, relatează MOLDPRES.

Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat: Andrei Buliga (50 kg), Alexandru Petcov (55 kg), Daniel Cataraga (66 kg), Tatiana Doncilă (46 kg), Gheorghe Radov (58 kg), Nicolae Lesnicov (63 kg) şi Dumitru Ciacusta (100 kg). "Visul meu este să devin campion european", a declarat pentru presă Daniel Cataraga, care s-a remarcat anterior şi la alte turnee internaţionale.

Recent luptătorii moldoveni de stil liber şi greco-roman au stabilit un record la Campionatul European de la Vantaa (Finlanda), cucerind o medalie de argint şi trei de bronz. Vicecampion a devenit Victor Ciobanu (lupte greco-romane), iar Natalia Budu, Andrei Perpeliţa şi Nicolae Cebanu au devenit medaliaţi cu bronz.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , sport , turneu , Romania , lupta , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1835 locuitori

Cuhureştii de Jos este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuhureștii de Jos și Țipordei. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Florești și la 157 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1835 de oameni. Satul Cuhureştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.