23 august 2014, 09:43 Sport views 9111
Zimbru mai aproape de Liga Europei (VIDEO)
Foto: zimbru.md
23 august 2014, 09:43 Sport views 9111

Zimbru mai aproape de Liga Europei (VIDEO)

Zimbru Chișinău este la un pas de a-și vedea visul împlinit, calificîndu-se în Liga Europei.

Galben-verzii au învins PAOK Thessaloniki cu 1-0 grație golului înscris de fundașul Ștefan Burghiu.

Chișinăuienii s-au apărat eroic pe întreaga durată a meciului. Grecii au avut posesie clară a balonului din primele minute și au bifat cîteva ocazii bune de a marca în prima repriză.

După pauză Zimbru a ieșit mai hotarîtă de la vestiar, dînd primul semn de alarmă la poarta elenilor după șutul lui Dan Spătaru. În minutul 80, Ștefan Burghiu, din plonjon, a introdus mingea în poartă. Chișinăuienii ar fi putut mări avantajul prin Alexeev, care a rămas de unul singur cu portarul, dar a trimis mingea în bară.

Zimbru va juca săptămîna viitoare returul în deplasare. Avantajul minim de pe teren propriu echilibrează șansele de calificare a echipei de pe strada Butucului în condițiile în care întînește un adversar foarte puternic.

De menționat că Sheriff Tiraspol, în cadrul aceleiași competiții, a pierdut aseară în deplasare de la formația croată Rijeka, cu 0-1.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

sport , Moldova , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
552 locuitori

Sverdiac este un sat din cadrul comunei Recea, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîșcani și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Sverdiac a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.