01 septembrie 2014, 15:47 Sport views 9210
Moldoveanul Artur Ioniță a debutat în campionatul Italiei (VIDEO)
Foto: facebook.com
01 septembrie 2014, 15:47 Sport views 9210

Moldoveanul Artur Ioniță a debutat în campionatul Italiei (VIDEO)

Artur Ioniţă a devenit primul jucător moldovean din istorie care a fost prezent într-un meci oficial din campionatul Italiei. Debutul mijlocaşului de la Hellas Verona s-a produs în prima etapă din seria A. Aseară echipă la care este legitimat Ioniță a înfruntat în deplasare echipa Atalanta.

Moldoveanul a intrat în teren în minutul 74 şi a ajutat-o pe Hellas să scoată o remiză, scor 0-0. Jucătorul naţionalei Moldovei a fost avertizat în minutul 85.

Tot în prima etapă, pentru Hellas a debutat singurul jucător din lume care a participat la patru mondiale în calitate de căpitan, fundaşul mexican Rafael Marquez.

Duminica trecută Artur Ioniţa a debutat oficial pentru Hellas în Cupa Italiei. Hellas Verona s-a impus cu 3-0 în faţa lui Cremonese.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , moldovenii , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
448 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Cîietu, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 448 de oameni. Satul Dimitrova a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.