26 noiembrie 2014, 11:35 Sport views 9095
Medalie pentru halterofilii moldoveni la campionatul european
Foto: protv.md
26 noiembrie 2014, 11:35 Sport views 9095

Medalie pentru halterofilii moldoveni la campionatul european

Medalie pentru halterofilii moldoveni la campionatul european intre tineret si juniori. In categoria de 62 de kilograme moldoveanul Ion Tarna a obtinut distinctia de argint.

La proba aruncat Ion Tarna a fost al patrulea la total, cu 125 de kilograme ridicate, in timp ce la smuls a aratat un rezultat mult mai bun. A reusit doar o incercare din cele 3, insa una excelenta. Moldoveanul a ridicat 151 de kilograme si a cucerit medalia de argint la general. In total Moldova a trimis la campionatul european de haltere printre juniori si tineret - 4 sportivi. Urmeaza sa intre in concurs Miran Gologan, Iurii Bulat si Ecaterina Tretiacova. Competitia europeana are loc in perioada 21-29 noiembrie, in orasul Limassol, din Cipru.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

haltere , moldovenii , medalie , Campionat , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
101 locuitori

Selişteni este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 101 oameni. Satul Selişteni a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.