05 may 2015, 17:03 Moldovan reality views 7041
Femeile de diferite minorități etnice din RM s-au întrunit la forum national
05 may 2015, 17:03 Moldovan reality views 7041

Femeile de diferite minorități etnice din RM s-au întrunit la forum national

Femei de diferite minorități etnice sau întrunit astăzi, în cadrul unui forum național cu genericul „Egale prin diferență, ne implicăm în politică".

În cadrul evenimentului, a fost prezentată situația generală şi implicarea politică a femeilor din grupurile etnice. Programul forumului a inclus un panou de discuții de nivel înalt cu participarea oficialilor internaționali, politicieni din R. Moldova, dar și experți în problema reprezentării femeilor din grupurile etnice în politică și în procesele de luare a deciziilor.

Reprezentantele grupurilor etnice minoritare au încercat să identifice barierele femeilor în drumul lor spre politică şi în procesele de luare a deciziilor. Forumul Național al Femeilor din Grupurile Etnice a fost organizat de către Programul ONU „Femeile în politică", în parteneriat cu Biroul Relații Interetnice.

Keywords:

forum , Moldova , femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
3401 locuitori

Geamăna este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Batîc și Geamăna. Satul Geamăna se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3 401 oameni. Satul Geamăna a fost atestat documentar în anul 1568.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.