13 martie 2024, 09:30 Diaspora moldovenească views 1015
Anunț important pentru moldovenii din Franța
13 martie 2024, 09:30 Diaspora moldovenească views 1015

Anunț important pentru moldovenii din Franța

În perioada 12-29 martie, reprezentanții Agenției Servicii Publice (ASP) se vor afla într-o misiune de lucru în Franța, orașul Paris.

Astfel, aceștia împreună cu funcționarii Ambasadei Republicii Moldova în Franța vor oferi cetățenilor noștri servicii de eliberare a actelor de identitate și de stare civilă, transmite Noi.md.

„Prin urmare, cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul Republicii Franceze și care au nevoie să-și reînnoiască buletinele de identitate și/sau pașapoartele, precum și actele de stare civilă vor putea apela la serviciile echipei mobile a Agenției Servicii Public în orașul Paris”, comunică ASP.

Informația detaliată privind lista de acte necesare pentru documentare, programarea la serviciile echipei ASP în Franța poate fi accesată pe pagina Ambasadei Republicii Moldova în Republica Franceză.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1956 locuitori

Lucăşeuca este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 9 km de oraşul Orhei şi la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1956 de oameni. Satul Lucășeuca a fost menționat documentar în anul 1576.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.