Mergi spre compartimentul: Cultura
18 ianuarie 2016, 15:19 Cultura views 5702
Expoziţie inedită de fotografii la AŞM
18 ianuarie 2016, 15:19 Cultura views 5702

Expoziţie inedită de fotografii la AŞM

Personalităţi din domeniul culturii, surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat al Eugeniei Tofan, pot fi admirate în cadrul unei expoziţii inedite la Academia de Ştiinţe a Moldovei (AŞM).

Autoarea fotografiilor, care este şi şefa serviciului de presă al AŞM, a realizat imaginile în cadrul numeroaselor evenimente cu participarea nemijlocită a oamenilor de cultură din diferite domenii.

Aceasta este prima expoziţie de amploare din 2016, an aniversar pentru Academia de Ştiinţe a Moldovei, pe parcursul căruia Eugenia Tofan îşi propune un proiect inedit şi necesar pentru a face mai bine cunoscută activitatea de cercetare oamenilor de ştiinţă .

„Mă voi axa pe activitatea nemijlocită a cercetătorilor din cadrul comunităţii ştiinţifice. Voi fotografia procesul de cercetare în laboratoare, deasemenea voi merge pe câmpurile experimentale ale institutelor de cercetare şi voi realiza o expoziţie, în exclusivitate. Voi pune accent pe munca lor care, de obicei, nu se cunoaşte. Activitatea lor este foarte importantă şi lumea ar trebui să fie cunoscută", susține Eugenia Tofan.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

expoziție , fotografie , academia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
2712 locuitori

Speia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Speia alcătuia 2712 oameni în anul 2012. Satul Speia a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.