Mergi spre compartimentul: Cultura
04 februarie 2016, 11:20 Cultura views 5702
Expoziția produselor autohtone și-a deschis ușile (Video)
04 februarie 2016, 11:20 Cultura views 5702

Expoziția produselor autohtone și-a deschis ușile (Video)

Astăzi a fost deschisă cea mai amplă expoziție de produse autohtone din întreaga țară. Peste 300 de participanți din toate ramurile economiei și-au etalat produsele la „Fabricat în Moldova". Evenimentul se află la cea de-a XV-a ediție.

Prezent la deschiderea expoziției, prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a menționat: „Sînt plăcut surprins să văd un număr atît de mare de participanți la actuala ediție a expoziției. Acest fapt denotă că oamenii sînt dornici de muncă. Ei vor să facă mai puțină politică și să se apuce de treabă".

În premieră, anul acesta, expoziția se desfășoară și în format online, unde participanții vor avea posibilitatea de a colabora direct cu potențialii clienți, stabilind noi contacte și dialoguri.

La expoziție se întîlnesc numeroase produse alimentare, textile, artizanat și utilaj tehnic. De asemenea, pe parcursul desfășurării evenimentului vor avea loc forumuri, treninguri și seminare.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

expoziție , Moldova , produse

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
2240 locuitori

Delacău este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Delacău este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Anenii Noi și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2240 de oameni. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1455.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.