Mergi spre compartimentul: Cultura
18 mai 2016, 16:45 Cultura views 6142
La Chișinău va avea loc concertul „Copii cuminți… cu vedete părinți”
18 mai 2016, 16:45 Cultura views 6142

La Chișinău va avea loc concertul „Copii cuminți… cu vedete părinți”

Pe 28 mai curent, la Palatul Național „Nicolae Sulac" va avea loc concertul caritabil „Copii cuminți... cu vedete părinți", devenit deja tradițional.

La ediția din anul acesta, pe lîngă cunoscuții participanți din anii trecuți, se vor alătura alții noi, relatează NOI.md.

„Este un concert deosebit de toate celelalte, pentru că, cu ajutorul lui, încercăm să promovăm ideea de familie, acolo unde copiii colaborează cu părinții sau părinții se implică foarte mult în activitățile copiilor", a subliniat organizatoarea evenimentului, interpreta Nona Marian, în cadrul unei emisiuni TV.

Potrivit acesteia, banii colectați de pe urma vînzărilor de bilete vor merge la dezvoltarea culturii copiilor din satele Moldovei. „La copii talentați, care, din păcate, nu întotdeauna au un instrument bun la care să cînte sau le vom cumpăra costume naționale cu care colectivele pot participa la concursuri. Am mai făcut terenuri de joacă pe lîngă cîteva grădinițe, terenuri sportive pentru unele școli primare, calculatoare și multe altele", a adăugat Nona Marian.

Printre interpreții care vor participa în premieră la acest concert se numără Lenuța Gheorghiță, Maria Iliuț, Lucia Bejenari. Pe lîngă aceștia vor evolua Aura, Nona Marian, frații Advahov, Dana Marchitan, Larisa Busuioc, Aurel Chirtoacă și alții.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

copii , concert , vedete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
171 locuitori

Mărășești este un sat din cadrul comunei Cubolta, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 47 km de orașul Sîngerei și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 171 de oameni. Satul Mărășești a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.