Mergi spre compartimentul: Cultura
09 martie 2017, 16:00 Cultura views 4013
Fashion Show Wedding Day 2017 (Foto)
09 martie 2017, 16:00 Cultura views 4013

Fashion Show Wedding Day 2017 (Foto)

La data de 28 februarie a avut loc prezentarea ţinutelor de nuntă, seară și cocktail de la designerii din Moldova-Fashion Show Wedding Day 2017, organizat de portalul MirNevest.md. Acest eveniment frumos a avut loc în sala de banchete Mi Piace, cu ocazia deschiderii sezonului de nuntă. La prezentare au participat patru designeri talentați: Aliona Mîrzac, Arina Filatova, Aliona Calinușca și Lidia Selici.

Aliona Mîrzac


Arina Filatova


Aliona Calinușca


Lidia Selici


Pe lângă vizualizarea colecțiilor, oaspeții serii au putut să se bucure de sunetele magice ale saxofonului, numere de dans și pe lângă acestea au primit în dar o fotografie imprimată momentan.

Portalul de nunţi MirNevest.md exprimă mulţumiri tuturor designerilor, modelelor, visagiştilor, stiliştilor, fotografilor, oaspeţilor şi partenerilor evenimentului.

Toate fotografiile de la eveniment le puteţi găsi accesînd link-ul >>

 

Cuvinte cheie:

show , designer , mireasă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1037 locuitori

Orac este un sat şi comună din raionul Leova. Orac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1037 de oameni. Satul Orac a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.