Mergi spre compartimentul: Cultura
20 septembrie 2017, 16:15 Cultura views 36773
Formația „DoReDoS” – decorată de șeful statului (Foto)
20 septembrie 2017, 16:15 Cultura views 36773

Formația „DoReDoS” – decorată de șeful statului (Foto)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a felicitat astăzi formația „DoReDoS", pentru prestația excelentă şi locul I la Concursul Internațional de Cîntec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017", care a avut loc la Soci, Federația Rusă.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că formația e mândria Moldovei.

„Astăzi, pentru succesele obținute la concursul "Novaia Volna-2017", precum și pentru contribuție substanțială la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, am conferit fiecărui membru al formației titlul onorific de „Artist Emerit", iar producătorului colectivului artistic – medalia „Meritul Civic". Sunteţi mândria Moldovei! Bravo! V-am susţinut chiar din start şi vă voi susţine şi pe viitor", a conchis șeful statului.

Amintim că, membrii trupei SunStroke Project, care a ocupat locul trei, la Kiev, în cadrul concursului Eurovision 2017, au fost decorați, de asemenea, de către Igor Dodon.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

cultura , decoraţie , Igor Dodon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
921 locuitori

Ghioltosu este un sat din cadrul comunei Ţiganca, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 921 de oameni. Satul Ghioltosu a fost menționat documentar în anul 1453.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.