Mergi spre compartimentul: Cultura
21 septembrie 2012, 10:03 Cultura views 4692
21 septembrie 2012, 10:03 Cultura views 4692

Cele mai populare ediţii, expuse la „Tîrgul de carte 2012”

Cărţi cu jucării ataşate sau în format 3D. Cu astfel de produse s-au prezentat comercianţii la „Tîrgul de carte 2012”, care s-a deschis astăzi la Centrul Expoziţional „Moldexpo”. La tîrg participă zeci de edituri din Moldova şi din străinătate, iar organizatorii spun că fiecare vizitator al expoziţiei îşi va putea găsi cel puţin o carte pe plac. Potrivit organizatorilor, anul acesta la tîrg participă de două ori mai multe companii decît în anul trecut.

În cadrul expoziţiei sînt prezentate cărţi de literatură artistică pentru toate vîrstele, literatură ştiinţifică, manuale, lucrări metodice, enciclopedii şi dicţionare.

Pentru a le stimula gustul pentru lectură, organizatorii au pregătit pentru cititori oferte variate şi reduceri de preţuri. "Am găsit aici cărţi care costă mai puţin decît la librărie. În librăriile din oraş preţurile sînt mult mai mari", a menţionat pentru NOI.md o cumpărătoare.

În zilele ce urmează vor avea loc lansări şi prezentări de carte, întîlniri cu autorii, concursuri literare, concursul tinerilor ilustratori, dar şi tombole cu premii.

“Tîrgul de carte” va fi deschis pînă pe 23 septembrie.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
672 locuitori

Moldoveanca este un sat din cadrul comunei Logofteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 672 de oameni. Satul Moldovenca a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.