Mergi spre compartimentul: Costumul popular
06 martie 2013, 15:43 Costumul popular views 14918
06 martie 2013, 15:43 Costumul popular views 14918

Moldoveanca Alina Spătaru a prezentat colecţia de rochii de seară şi de mireasă

Alina Spătaru a prezentat recent o colecţie de rochii de seară şi de mireasă. Unele modele au fost destul de îndrăzneţe şi au atras privirile bărbaţilor. Totodată, puţine sînt şi domnişoarele care s-ar încumeta să poarte o astfel de rochie în ziua nunţii.

În colecţia vestimentară a Alinei Spătaru intitulată "Black and white" au fost prezentate opt ţinute de seară şi 20 de rochii de mireasă. Designerul a combinat stilul clasic cu cel extravagant. Alina Spătaru spune că a muncit la realizarea acestei colecţii timp de două luni. Designerul promite să vină la vară cu o prezentare de costume de baie, relatează prime.md.

Cuvinte cheie:

moldovenii , frumusete , premiera , cultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
2986 locuitori

Cobîlea este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. Satul Cobîlea este situat pe malul drept al rîului Nistru, la o distanță de 14 km de oraşul Şoldăneşti şi la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2986 de oameni. Satul Cobîlea este atestat documentar la 18 februarie 1456.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.