Mergi spre compartimentul: Cinematografia
30 noiembrie 2012, 12:17 Cinematografia views 23242
30 noiembrie 2012, 12:17 Cinematografia views 23242

"Moldovafilm" va produce un serial de televiziune pentru copii

Regizorul Alexandru Vasilachi va turna la studioul Moldova-film un nou serial – despre copii și pentru copii, relatează pan.md.

Se preconizează apariția a 12 episoade, primul dintre care publicul îl va vedea un primăvara anului  2013.

Lucrul asupra serialului a fost explicat de regizor prin dorința de a "ridica cinematografia națională și a arăta țării tinerele talente".

"Dezvoltarea serialului va depinde de rating. Poate va cuprinde mai multe sezoane. Durata episodului va fi de 44 de minute. Primele două episoade vor fi filmate în cel mult trei-patru săptămîni, următoarele intenționăm să le filmăm mai repede",  - a povestit regizorul.

Castingul elevilor  de la 7 la 18 ani, pentru participarea la filmări a început acum cîteva săptămîni și va continua pînă în 20 decembrie.

"Deja au fost selectați unii actori copii, dar castingul este încă în plină desfășurare. Dorim ca copiii să fie direct implicați în dezvoltarea și serialului, astfel încît să-și demonstreze talentele lor, să se auto-exprime pe deplin", - a concluzionat regizorul Alexandru Vasilachi.

Cuvinte cheie:

cinematograf , cultura

Comentarii

 (1)
  • #2 valeriu Răspunde Citează selecţia
    dacă ştiţi aritmetica: 200 copii x 450lei pe lună x 12 luni x 4 ani = ? Numai în Chişinău. Mai apoi + Bălţi şi Cahul.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
3903 locuitori

Başcalia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Başcalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3903 oameni. Satul Bașcalia a fost întemeiat în anul 1832.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.