Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 august 2014, 15:42 Natura şi turismul views 9574
A fost lansat noul spot de promovare a Republicii Moldova
Foto: moldpres.md
05 august 2014, 15:42 Natura şi turismul views 9574

A fost lansat noul spot de promovare a Republicii Moldova

Agenţia Turismului a prezentat astăzi noul spot de promovare a Republicii Moldova, în cadrul unei conferinţe de presă, informează MOLDPRES.

Secvenţa video are o durată de 50 de secunde, iar drept mesaj serveşte aprecierea oferită de cea mai mare editură de ghiduri de călătorie din lume, Lonely Planet, care a numit ţara noastră „destinaţia turistică numărul unu neexplorată în Europa".

Directorul Agenţiei Turismului Nicolae Platon a declarat că noul spot corespunde ofertei turistice şi poziţionării ţării care ne diferenţiază de alte destinaţii turistice.

„În lunile august şi septembrie, spotul video va fi intens promovat în Republica Moldova, în luna octombrie va fi mediatizat în mediul online din Europa, iar din noiembrie va ajunge la alte canalele TV din lume", a menţionat Platon.

Spotul conţine secvenţe video cu peisajele Republicii Moldova, muzica este oferită de tînărul artist Andrew Rayel, iar sonorizarea mesajului îi aparţine Ambasadorului Marii Britanii la Chişinău, Phil Batson.

Proiectul a fost realizat de Agenţia Turismului în parteneriat cu sectorul privat şi USAID. Costul acestuia şi al celui de-al doilea cu o durată de şase minute, care va fi lansat în luna septembrie, este de 148 de mii de lei.

Pe parcursul anului 2013, unităţile de cazare din Republica Moldova au găzduit circa 95600 de cetăţeni străini.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

promovarea , Moldova , turism , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
1072 locuitori

Ciobanovca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ciobanovca, Mirnoe, Balmaz și Troiţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1072 de oameni. Satul Ciobanovca a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.