Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 februarie 2015, 10:57 Natura şi turismul views 9144
Care sunt prognozele meteorologilor pentru următoarele zile
10 februarie 2015, 10:57 Natura şi turismul views 9144

Care sunt prognozele meteorologilor pentru următoarele zile

Deși este început de februarie, vremea frumoasă de primăvară nu se lasă așteptată. Potrivit Serviciului hidrometeorologic de stat, în următoarele zile vremea se încălzește ușor și vom avea parte de soare.

Pentru mâine, 10 februarie, vom avea temperaturi ceva mai scăzute, de până la -4 grade pe timp de zi și -5.. -9 grade pe timp de noapte. Miercuri vom avea 0.. -3 grade în termometre pe timp de zi și până la -11, noaptea, notează UNIMEDIA.

Joi, temperaturile cresc ușor. Ziua în termometre se vor înregistra -1.. +2 grade Celsius, iar pe timp de noapte minimele vor coborî până la -9 grade.

Pentru vineri, meteorologi promit vreme cu temperaturi de până la +3 grade ziua și minime ce vor varia între -3.. -6 grade, noaptea.

Sfârșitul de săptămână pare a veni cu vreme frumoasă. În aer vom avea +1.. +4 grade pe timp de zi, iar noaptea sunt așteptate minime de până la -6 grade.

Totodată, potrivit gismeteo.md, pentru sfârșitul luni februarie sunt prognizate temperaturi în creștere, iar ultimele zile ale lunii vor veni cu vreme primăvaratică, temperaturi de până la +13 grade Celsius și cer însorit.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

prognoza , Moldova , vremea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
272 locuitori

Alexăndreşti este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucuieţii Vechi, Cucuieţii Noi, Ivăneşti și Alexăndreşti. Localitatea este situată la distanța de 13 km de orașul Rîșcani și la 198 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 272 de oameni. Satul Alexăndrești a fost menționat documentar în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.