Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 martie 2015, 10:03 Natura şi turismul views 7239
Programul Erasmus+ este disponibil și în Moldova (VIDEO)
12 martie 2015, 10:03 Natura şi turismul views 7239

Programul Erasmus+ este disponibil și în Moldova (VIDEO)

Oficiul Național Erasmus+ (NEO) în Moldova anunță că, începînd cu anul 2015, Republica Moldova poate beneficia de proiecte de mobilitate în cadrul Programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Dacă pînă acum acțiunile de Mobilitate n-au fost accesibile pentru Moldova, din 2015, instituțiile de învățămînt superior pot face parte din proiecte și sunt încurajate să identifice parteneriate de mobilitate pentru studenți și cadre didactice.

„Mobilitate" este una dintre cele trei acțiuni-cheie ale Programului Erasmus+ al UE pentru perioada 2014 – 2020. Acțiunea oferă oportunități de studii, de formare profesională, de câștigare a experienței de muncă sau de voluntariat în străinătate. Aceasta include proiectele Mobilitate de Credite (de scurtă și lungă durată, destinat studenților la toate ciclurile – Licență, Master, Doctorat și personalului universitar) și Programe Comune de Master (cu o durată de la 12 la 24 de luni).

Va propunem să urmariti urmatoarele materiale video despre programul și oportunitățile programului Erasmus +.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

studii , Moldova , UE , profesor , studenţi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
104 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Zolotievca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Anenii Noi și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 104 oameni. Satul Nicolaevca a fost înființat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.