Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 aprilie 2015, 16:09 Natura şi turismul views 9947
Slovacia oferă burse studenților moldoveni
09 aprilie 2015, 16:09 Natura şi turismul views 9947

Slovacia oferă burse studenților moldoveni

Guvernul Republicii Slovace a oferit ţării noastre cinci burse pentru ciclul I şi II de studii universitare complete (inclusiv un an de pregătire pentru limba slovacă, dacă este necesar) şi o bursă pentru studii complete de doctorat (inclusiv un an de pregătire pentru limba slovacă, dacă este necesar) începând din septembrie 2015.

Se va acorda prioritate următoarelordomenii: formarea profesorilor şi Ştiinţe ale educaţiei, ştiinţe sociale şi comportamentale, business şi Administrarea afacerilor, ştiinţe ecologice şi de Mediu, ingineria construcţiilor, producţie şi comunicaţii, agricultură, silvicultură, ştiinţe veterinare, gestionarea resurselor de apă, ştiinţe medicale, chirurgia dentară, ştiinţe farmaceutice, ştiinţe (non-medicale) ale sănătăţii.

Candidaţii vor trimite cererile online, la care se vor anexa actele necesare, la www.vladnestipendia.sk, până la data de 28 mai 2015. La 29 mai 2015, Ambasada Slovaciei împreună cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei din R. Moldova vorselecta bursierii.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

2015 , bursa , Slovacia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
7546 locuitori

Truşeni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Truşeni şi Dumbrava. Localitatea se află la distanța de 14 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7546 locuitori. Satul Trușeni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.