Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 noiembrie 2015, 17:18 Natura şi turismul views 7083
73 destinații turistice  fără vize pentru moldoveni
19 noiembrie 2015, 17:18 Natura şi turismul views 7083

73 destinații turistice fără vize pentru moldoveni

În ajunul sărbătorilor de iarnă reamintim despre cele 73 destinaţii turistice fără vize pentru moldoveni. În lista pe care o găsiți mai jos sînt menționate restricțiile privind tipurile de paşapoarte (biometric sau ordinar), precum și perioada de ședere.

Țineți cont că statelе îşi rezervă dreptul de a nu permite intrarea în ţară a persoanelor indezirabile sau de a scurta şederea lor fără viză. Este recomandabil (după caz) să vă asigurați că veți putea demonstra, la cererea poliţiei de frontieră a statului de destinație, faptul că dispuneți de cazare (hotel / ospeţie ((copia actului de identitate al persoanei care vă invită și telefonul de contact al acestuia)), bilet de întoarcere în Republica Moldova, asigurarea medicală, precum și să faceți dovada deţinerii surselor de întreţinere.

Totodată, pentru verificarea listei de acte suplimentare necesare călătoriei, recomandăm să contactați ambasada sau consulatul țării respective.

LISTA

 

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

turism , regim fără vize , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1475
Populația:
6174 locuitori

Mereni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petrovca și Mereni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6174 de oameni. Satul Mereni a fost menționat documentar în anul 1475.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.