Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
23 noiembrie 2015, 16:23 Natura şi turismul views 7089
Cele mai potrivite oferte, propuse de agenţiile de turism
23 noiembrie 2015, 16:23 Natura şi turismul views 7089

Cele mai potrivite oferte, propuse de agenţiile de turism

Agenţiile de turism din Moldova au lansat deja ofertele pentru vacanţa de iarnă. Bulgaria și România rămân printre cele mai căutate destinații de moldoveni.

Moldovenii care vor să petreacă Revelionul sau Crăciunul în inima munţilor din Bulgaria trebuie să plătească, în medie, 140 de euro. Preţul include şapte nopţi de cazare la un hotel de trei stele, mic dejun, asigurarea medicală și biletul tur-retur cu autocarul.

Cel puțin 65 de euro trebuie să plătească turiştii care doresc să meargă în munţii din România. Pachetul turistic include transportul, patru nopţi de cazare la o pensiune de trei stele, asigurarea medicală, dar și excursii.

Cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani în munţii Carpaţi din Ucraina vor plăti cel puțin 60 de euro pentru patru zile de cazare şi transportul cu autocarul.

Un sejur de opt zile în munţii Alpi din Austria costă, în medie, 200 de euro pentru cazare, mic dejun şi asigurare medicală.

Moldovenii care vor să întâmpine noul an şi mai departe de casă, pot opta pentruAndorra, ţara cu cele mai frumoase pârtii. O vacanță de opt zile costă peste 300 de euro. Pachetul turistic presupune doar cazarea la un hotel de trei stele și asigurarea medicală.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

odihna , iarna , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
242 locuitori

Cobîlea este stație de cale ferată în cadrul comunei Cotiujenii Mari din raionul Șoldănești. Stația de cale ferată este situată în valea rîului Ciorna, la o distanță de 16 km de oraşul Şoldăneşti şi la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia stației de cale ferată constituia 242 de oameni. Stația de cale ferată Cobîlea a apărut în anul 1892.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.