Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
29 martie 2016, 16:45 Natura şi turismul views 7347
Locuri turistice dar și curate (Foto)
29 martie 2016, 16:45 Natura şi turismul views 7347

Locuri turistice dar și curate (Foto)

Locuri turistice dar si curate – cu acest scop si deviz Fundatia pentru Dezvoltare Ecologica ECODAVA, alături de echipa Ecology.md și alți voluntari, la data de 27 martie, 2016 s-au mobilizat si au organizat o actiune ecologica pe teritoriul Complexului natural, arheologic si turistic Orheiul Vechi.

Tinerii voluntari au fost impartiti in 7 echipe si respectiv distribuiti pe 7 rute. Situatia ecologica nu a fost prea imbucuratoare pentru o zona turistica cu nivel international. In urma rutelor executate sau colectat o multime de deseuri, in special de pe malurile riului Raut - un riu de importanta nationala care i-si varsa apele in riul Nistru.

Fundatia pentru Dezvoltare Ecologica ECODAVA, indeamna ca toti localnicii din toate localitatile Republicii Moldova sa nu fie indiferenti fata de situatia ecologica din comunele lor iar prin implicarea personala a fiecaruia sa tindem spre o Moldova curata cu o tendinta de crestere a zonelor turistice din republica noastra.

Sursa: www.ecodava.md

Cuvinte cheie:

natura , curăţenie , Orheiul Vechi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1553 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.