Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 noiembrie 2016, 10:35 Natura şi turismul views 5779
Gerul va pune stăpînire pe Moldova
10 noiembrie 2016, 10:35 Natura şi turismul views 5779

Gerul va pune stăpînire pe Moldova

Toamna îşi reconfirmă pe deplin caracterul instabil. După zile cu ploi, vin îngheţurile. Iar pentru a nu fi luaţi prin surprindere, şoferii care nu au reuşit să-şi doteze automobilele cu anvelope de iarnă, ar trebui să se grăbească.

Pe timp de ploaie scade mult vizibilitatea, iar din cauza umezelii şi a îngheţurilor, pe unele drumuri ar putea să se formeze polei.

În această dimineaţă expiră avertizarea de Cod Galben de precipitaţii şi vînt puternic emis de meteorologi pentru zona de sud a ţării. Iar pentru începutul săptămînii viitoare sînt progonozate pînă la minus opt grade pe timp de noapte. Ziua va fi ceva mai cald temperatura maximă a aerului ajungînd pînă la trei grade cu plus.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

vremea , ger , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.