Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
06 ianuarie 2017, 16:40 Natura şi turismul views 6608
Evitați deplasările în Ucraina și România prin aceste puncte vamale
06 ianuarie 2017, 16:40 Natura şi turismul views 6608

Evitați deplasările în Ucraina și România prin aceste puncte vamale

Poliția de frontieră anunță că, în legătură cu înrăutățirea condițiilor climaterice, a fost primită informația de la Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei precum că drumurile sînt înzăpezite pe traseele spre Odessa, "Belgorod-Dnestrovsc", iar circulația transportului este interzisă,notează NOI.md.

Astfel, Poliția de frontieră recomandă participanților la traficul transfrontalier să evite traversarea frontierei de stat prin punctele de trecere amplasate la frontiera cu Ucraina, "Palanca - Udobnoe", "Tudora - Starokazacie", inclusiv "Mirnoe - Tabaki" și "Ceadîr Lunga-1".

Totodată, sînt blocate și drumurile de ieşire din orașul Galați spre alte oraşe, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. În acest sens, participanții la trafic sînt îndemnați sa se abțină de la călătoriile planificate în România prin punctul de trecere "Giurgiulești - Galați".

Poliția de Frontieră mizează pe înțelegerea cetățenilor și îi îndeamnă să prezinte atitudine conștiincioasă faţă de noile schimbări.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Romania , Ucraina , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
97 locuitori

Săghieni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 97 de oameni. Satul Săghieni a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.