Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 ianuarie 2017, 16:00 Natura şi turismul views 5813
Se așteaptă ninsori puternice
09 ianuarie 2017, 16:00 Natura şi turismul views 5813

Se așteaptă ninsori puternice

La mijlocul acestei săptămîni se așteaptă din nou ninsori puternice. Despre aceasta a anunțat viceprimarul capitalei Nistor Grozavu la ședința operativă de la Primărie, solicitând subdiviziunilor municipale să fie pregătite să intervină pentru a face față condițiilor de iarnă.

Şi șeful Direcţiei municipale situații excepţionale, Vitalie Grabovschi, a spus că de miercuri se așteaptă un nou ciclon, cu impact în municipiul Chișinău mai puternic decât precedentul.

Solicitat de IPN, șeful Centrului Prognoze Meteorologice, Ghennadii Roşca, a declarat că ninsori puternice ar putea cădea pe data de 11 ianuarie, însă deocamdată nu este emis vreun avertisment.

În zilele următoare temperaturile vor varia între -3 și -9 pe parcursul zilei și -8...-11 pe parcursul nopții. La sfîrșitul săptămînii vremea se va încălzi pe timp de zi pînă la +1 grad Celsius, iar noaptea temperaturile vor varia între -9 ...-11 grade Celsius.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

ninsori , vremea , zapada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
396 locuitori

Andriașevca Nouă este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Slobozia și la 125 km de Chișinău. Populaţia satului Andriașevca Nouă alcătuia 396 de oameni în anul 2004. Satul Andriașevca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.