Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
13 septembrie 2017, 12:15 Natura şi turismul views 5015
Moldova, cea mai populară destinaţie printre turiştii din Rusia
13 septembrie 2017, 12:15 Natura şi turismul views 5015

Moldova, cea mai populară destinaţie printre turiştii din Rusia

Pentru turiştii din Rusia, Moldova este cea mai populară destinaţie dintre ţările fără barieră lingvistică, susţine directorul PR al agenţiei turistice "Aviasales", Ianis Dzenis.

Potrivit lui, specialiştii companiei au ajuns la această concluzie după ce au analizat rezervarea biletelor de avion din Rusia peste hotare. Moldova este urmată de Armenia şi Georgia.

În cadrul unui sondaj ruşii au spus că Ucraina este ţara cu cea mai mică barieră lingvistică. Însă, din cauza conflictului din estul Ucrainei, turiştii din Rusia vin tot mai puţin în această ţară.

Conform sondajului, 19% dintre respondenţi susţin că s-au confruntat cu dificultăţi de comunicare în aeroporturile din străinătate, 18% - în hoteluri, 15% - la vamă, 14% - în restaurante.

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

destinație , turism , Rusia , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1089 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 17 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1089 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Gordinești datează din 25 februarie 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.