Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 noiembrie 2017, 15:45 Natura şi turismul views 5289
Iarna care se apropie va fi una dintre cele mai geroase din ultimii ani
28 noiembrie 2017, 15:45 Natura şi turismul views 5289

Iarna care se apropie va fi una dintre cele mai geroase din ultimii ani

Meteorologii avertizează că iarna care urmează va fi una dintre cele mai grele din ultimii ani, atît în țară, cît și în Europa.

Specialistii spun că vom avea parte de episoade severe de ger, viscol și ninsori abundente, iar temperaturile vor scădea cu mult sub pragul înghețului.

Teoriile sunt confirmate și de specialiștii de la National Oceanic and Atmospheric Administration din Statele Unite, care spun că au identificat recent un fenomen meteorologic, numit La Nina, ce va aduce în Europa cantități mari de zăpadă și cele mai scăzute temperaturi din ultimii 5 ani, notează realitatea.net.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

vremea , ger , iarna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
4151 locuitori

Cocieri este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cocieri şi Vasilievca. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4151 de locuitori. Satul Cocieri a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.