Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
04 mai 2018, 11:45 Natura şi turismul views 9974
Ce vreme ne așteaptă în weekend
04 mai 2018, 11:45 Natura şi turismul views 9974

Ce vreme ne așteaptă în weekend

Condiții meteo neașteptate în acest sfârșit de săptămână. După cel puțin două săptămîni de vreme de vară, în acest weekend se promite averse cu descărcări electrice, ploi și minime de pînă la 13 grade.

Potrivit informațiilor, în zilele de duminică și începutul săptămânii Serviciul Meteorologic de Stat transmit ploi cu descărcări electrice în raioanele din centru și sud. De și vor fi ploi termometrele ne promit maxime de 26 de grade.

În sud va fi cel mai cald. Meteorologii prognozează temperaturi de pînă la 29 de grade duminica ziua, iar noapte va scădea pînă la 15 grade.

Pe parcursul săptămânii viitoare se promite vreme stabilă cu maxime pînă la 27 de grade.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

vremea , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
534 locuitori

Beloci este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 128 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 534 de oameni. Satul Beloci a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.